Invitație la evenimentul de lansare a cărții „Noi instituții ale dreptului penal”

723       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Editura Universul Juridic și Tribunalul București au plăcerea să vă invite la evenimentul de lansare a cărții „Noi instituții ale dreptului penal și dreptului procesual penal în dialogul interprofesional între judecători și avocați”.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 septembrie, la Aula Tribunalului București (Bd. Unirii nr. 37, et. 4), începând cu ora 10:00.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu drag!

Invitație la evenimentul de lansare a cărții „Noi instituții ale dreptului penal” was last modified: septembrie 24th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter