Invitație la evenimentul de lansare a cărţilor „Rolul judecătorului în procesul civil” (autori Andrea-Annamaria Chiş, Gheorghe-Liviu Zidaru) şi „Competenţa instanţelor judecătoreşti în dreptul procesual civil român şi german” (autor Gheorghe-Liviu Zidaru)

678       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Invitație la evenimentul de lansare a lansare a cărților „Rolul judecătorului în procesul civil” (autori Andrea-Annamaria Chiș, Gheorghe-Liviu Zidaru) și „Competența instanțelor judecătorești în dreptul procesual civil român și german” (autor Gheorghe-Liviu Zidaru).

Vineri, 19 februarie, începând cu ora 12.30

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Facultatea de Drept a Universității din București

Amfiteatrul II

Vorbitori:
prof . univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu,

prof. univ. dr. Evelina Oprina,

conf. univ. dr. Traian Briciu

Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Universul Juridic au plăcerea să vă invite la evenimentul de lansare a cărților „Rolul judecătorului în procesul civil” (autori Andrea-Annamaria Chiș, Gheorghe-Liviu Zidaru) și „Competența instanțelor judecătorești în dreptul procesual civil român și german” (autor Gheorghe-Liviu Zidaru).

Evenimentul va avea loc vineri, 19 februarie, la Facultatea de Drept a Universității din București, Amfiteatrul II, începând cu ora 12.30.

Vor participa, în calitate de vorbitori: prof . univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, prof. univ. dr. Evelina Oprina, conf. univ. dr. Traian Briciu.

Intrarea este liberă.

Invitație la evenimentul de lansare a cărților „Rolul judecătorului în procesul civil” (autori Andrea-Annamaria Chiș, Gheorghe-Liviu Zidaru) și „Competența instanțelor judecătorești în dreptul procesual civil român și german” (autor Gheorghe-Liviu Zidaru) was last modified: februarie 11th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter