Invitație la evenimentul de lansare a cărților „Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea Generală și Partea Specială” – 15 aprilie 2016, Brașov

492       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Invitație la evenimentul de lansare a cărților „Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea Generală și Partea Specială” – 15 aprilie 2016, Brașov 📅 15 aprilie 2016 Brașov Invitație la evenimentul de lansare a cărților „Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea Generală și Partea Specială” – 15 aprilie 2016, Brașov

Data 15 aprilie 2016
Locația

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 15 aprilie 2016,

începând cu ora 12:30

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Brașov

Universitatea Transilvania (Bd. Eroilor nr. 25)

 Corpul T

 Amfiteatrul EMIL POENARU

 Editura Universul Juridic 

Vineri, 15 aprilie 2016, începând cu ora 12:30, Editura Universul Juridic vă invită să luați parte la evenimentul de lansare a volumelor:

Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea generală – Analiză comparativă, noutăți, explicații, comentarii, ed. a II-a, revăzută și adăugită.

Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea specială – Analiză comparativă, noutăți, explicații, comentarii.

Autori: prof. univ. dr. Nicolae Volonciu, conf. univ. dr. Alexandru Vasiliu, conf. univ. dr. Gheorghe Radu.

Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul EMIL POENARU din Corpul T al Universității Transilvania din Brașov (Bd. Eroilor nr. 25).

Invitație la evenimentul de lansare a cărților „Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea Generală și Partea Specială” – 15 aprilie 2016, Brașov was last modified: aprilie 14th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter