Invitație la lansarea cărții „Acțiunea civilă în procesul penal exercitată de unitățile spitalicești. Ediția a II-a revizuită și adăugită” – G. Coca, O. Lazăr

440       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Acțiunea civilă în procesul penal exercitată de unitățile spitalicești. Ediția a II-a revizuită și adăugită”

Miercuri, 8 iulie 2015

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

începând cu ora 13.00

Spitalul Universitar de Urgență Elias

(Bulevardul Mărăști nr. 17)

George Coca
și
Oana Lazăr.

Evenimentul este oganizat în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență Elias, Editura Universul Juridic, Fundația Menachem Elias și Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret.

Invitații speciali ai acestei lansări sunt domnul academician Vasile Stănescu, Președintele Fundației Menachem Elias, doamna prof. univ. dr. Verginia Vedinaș, Șefa Departamentului Juridic din cadrul Curții de Conturi a României, domnul dr. Vasile Ciurchea, Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, domnul avocat Iosif Fridmann-Nicolescu, Consilier Baroul București, cercetător științific asociat Institutul de Cercetări Juridice “Academician Andrei Rădulescu”.

Intrarea este liberă.

Mai multe informații puteti obține la tel 0740.208.204 sau la adresele georgecoca59 [at] yahoo.com sau marketing [at] universuljuridic.ro.

 

Invitație la lansarea cărții „Acțiunea civilă în procesul penal exercitată de unitățile spitalicești. Ediția a II-a revizuită și adăugită” – G. Coca, O. Lazăr was last modified: iulie 6th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter