Invitație la o discuție informală lansată de decanul Ion Dragne, adresată delegațiilor la Congresul Avocaților

2 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 742

Despre

  • Baroul București
  • Congresul Avocaților
  • Discuție informală

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului București, av. Ion Dragne, alături de Consiliul Baroului, a lansat o invitație delegațiilor la Congresul Avocaților din 5-6 iunie 2015 aleși de Adunarea Generală din 24 mai 2015, la o discuție informală în vederea stabilirii obiectivelor Baroului București la Congresul Avocaților, miercuri, 3 iunie 2015, ora 15:00, la Sala de Festivități „Av. Flavius Teodosiu“, sediul baroului, etajul VI, potrivit anunțului publicat pe site-ul Baroului București.

Vă reamintim faptul că potrivit rezultatelor finale ale alegerilor pentru demnitatea de decan al Baroului București, Ion Dragne este noul decan al Baroului București.

Congresul avocaților este organul suprem de conducere a profesiei de avocat și are competențe legal reglementate prin art. 64 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Consultați invitația publicată pe site-ul Baroului București (www.baroul-bucuresti.ro).

Invitație la o discuție informală lansată de decanul Ion Dragne, adresată delegațiilor la Congresul Avocaților was last modified: iunie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter