Ioan Leș a făcut ca profesia noastră să capete o creștere vizibilă și în rândul societății și ca fiecare dintre colegii noștri să aibă încredere în forțele lui, datorită sfaturilor pe care le-am primit de la dl. profesor

14 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 267

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Stelian Dincă: Stimate domnule profesor, doamnelor și domnilor, dacă un avocat cu reputația dlui György Frunda spunea că e greu să vorbești după atâția profesori universitari, vă dați seama în ce situație sunt eu. Sunt deosebit de onorat să mă adresez de la această tribună dlui profesor și asistenței deosebite din sală, sunt copleșit de emoție. Vreau să mulțumesc, pe această cale, dlui profesor, pentru întregul efort depus la ridicarea prestigiului profesiei noastre. Am fost – poate o să par lipsit de modestie –, dar cred că am fost deosebiți de inspirați atunci când, împreună cu colegul Hurubă, am pus bazele Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești. Am hotărât ca unul dintre formatori să fie dl profesor Ioan Leș. Aceasta a făcut ca profesia noastră să capete o creștere vizibilă și în rândul societății și ca fiecare dintre colegii noștri să aibă încredere în forțele lui, datorită sfaturilor pe care le-am primit de la dl. profesor Ioan Leș.

Pentru a onora această colaborare cu dl profesor și pentru a aduce un semn de mulțumire din partea noastră, a profesiei, UNEJ oferă premiul Dura lex sed lex pentru opera omnia dlui profesor Ioan Leș.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ioan Leș a făcut ca profesia noastră să capete o creștere vizibilă și în rândul societății și ca fiecare dintre colegii noștri să aibă încredere în forțele lui, datorită sfaturilor pe care le-am primit de la dl. profesor was last modified: septembrie 14th, 2017 by Stelian Dincă

Recomandări

Despre autor:

Stelian Dincă

Stelian Dincă

Vicepreşedinte Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România.

Abonează-te la newsletter