Ioan Leș: Simt o bucurie deosebită că voi apărea în nr. 1/2017 al Revistei Legal Point alături de alte personalități importante ale dreptului românesc, printre care profesorul Liviu Pop, membru al Academiei Române

20 iul. 2017
2 voturi, medie: 2,00 din 52 voturi, medie: 2,00 din 52 voturi, medie: 2,00 din 52 voturi, medie: 2,00 din 52 voturi, medie: 2,00 din 5 (2 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 299

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Ioan Leș: În primul rând vreau să vă salut pentru bunăvoința de a face această deplasare la Sibiu, pentru a-mi lua un scurt interviu, legat de lansarea primului număr din acest an al revistei Legal Point. Vreau să mulțumesc, deopotrivă și în mod deosebit, dlui director Nicolae Cîrstea, directorul Editurii Universul Juridic, care a avut, de asemenea, disponibilitatea – să nu spun chiar curajul – de a se deplasa, deopotrivă, la Sibiu, și a-mi lua acest interviu, care s-a referit în mod particular la întreaga mea activitate profesională și științifică. Este o onoare deosebită pentru mine de a acorda un asemenea interviu, de a apărea acest interviu în revista dumneavoastră, o revistă care, în scurtul timp de la apariția sa, a început să se bucure de un prestigiu deosebit.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Doresc deopotrivă să îi salut pe ceilalți colegi care vor participa la această festivitate de lansare a primului număr din acest an al revistei Legal Point. Simt o bucurie deosebită că voi apărea în acest număr alături de alte personalități importante ale Dreptului românesc, printre care profesorul Liviu Pop, membru al Academiei Române; de asemenea, bucuria de a fi alături, în această revistă, de directorul Teatrului din Sibiu, care este o personalitate culturală binecunoscută, nu numai la nivelul orașului, județului Sibiu, sau la nivel național, ci are și o perspectivă internațională cu totul și cu totul deosebită.

De asemenea, în final vreau să spun că mă simt onorat că particip la activitatea Editurii Universul Juridic cu lucrări, zic eu, importante, și că am avut această oportunitate de a exprima câteva gânduri, câteva idei în acest număr al revistei Legal Point.

Îmi exprim în final deopotrivă regretul că nu pot participa la această activitate din motive obiective, care în esență sunt legate de o activitate pe care trebuie să o desfășor în Sibiu, în mediul universitar, la data de 7 iulie a.c. Mulțumesc mult.

Ioan Leș: Simt o bucurie deosebită că voi apărea în nr. 1/2017 al Revistei Legal Point alături de alte personalități importante ale dreptului românesc, printre care profesorul Liviu Pop, membru al Academiei Române was last modified: iulie 20th, 2017 by Ioan Leș

Recomandări

Abonează-te la newsletter