Ion Dragne: Justiţia se face pentru oameni

11 apr. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 761
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finele Congresului Avocaților 2016, decanul Baroului București, avocat dr. Ion Dragne, a remarcat faptul că au fost dezbătute câteva rezoluții foarte importante, nu atât pentru avocatură, cât pentru justițiabili cu privire la accesul mai facil al acestora la justiție și la ieftinirea justiției, creșterea cuvântului avocaților în actul de justiție. „Justiția nu se face pentru sine, justiția se face pentru oameni. Oamenii sunt asistați de avocați” – a concluzionat decanul Ion Dragne, remarcând faptul că avocatura este un organism viu.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Ion Dragne: Justiția se face pentru oameni was last modified: mai 5th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter