Ion Ilie-Iordăchescu: Au fost discuții foarte puternice, argumentate

16 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 568
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 


La finele Congresului, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu s-a declarat mulțumit de modul în care s-au desfășurat, atât lucrările Comisiei Permanente, cât și ale Congresului: „Au fost discuții foarte puternice, argumentate, se pare că foarte mulți participanți au fost bine pregătiți și sperăm că aceste moțiuni vor fi de bun augur”. Referindu-se la tema Congresului “Apărarea Apărării”, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a amintit de noile reglementări privind profesia de avocat, incluse în proiectul de lege, aflat pe rolul Camerei Deputaților.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Ion Ilie-Iordăchescu: Au fost discuții foarte puternice, argumentate was last modified: mai 5th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter