Răspunsul I.P.J. Dolj la solicitarea de înaintare a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă

23 Iul 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 526

Despre

  • Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj
  • Accesul la clienţii avocaților în vederea pregătirii apărării
  • De luni până duminică fără a fi condiţionaţi de oră

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Dolj a publicat răspunsul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj la solicitarea de înaintare a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă. Vă redăm, în continuare, respectivul răspuns:

„La solicitarea dumneavoastră cu nr. 1426/24.06.2015, referitoare la înaintarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj vă aducem la cunoștintă că la nivelul centrului nu există un astfel de document.

Regulamentul de organizare și funcționare este întocmit la nivelul I.P.J Dolj în conformitate cu prevederile Ordinului MAI nr. 105/2013, în conținut sunt prevăzute structurile inspectoratului și atribuțiile acestora, nefăcându-se referire la modul de organizare al activității la nivelul Centrului ele Reținere și Arestare Preventivă și este clasificat nivel „Secret de Serviciu”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Avocații din cadrul Baroului Dolj pot avea acces la clienții acestora în vederea pregătirii apărării pentru care au fost mandatați în fiecare zi de luni până duminică fără a fi condiționați de oră cu mențiunea că timpii de așteptare vor crește între orele 16:00-8:00 respectiv sâmbătă, duminica și în sărbători legale, întrucât în acest interval de timp un lucrător din cadrul centrului trebuie să se deplaseze de la domiciliu la Centru de Reținere și Arestare Preventivă pentru a permite accesul avocaților la clienții acestora”.

Consultați sursa informației, documentul publicat de Baroul Dolj (www.barouldolj.ro).

Răspunsul I.P.J. Dolj la solicitarea de înaintare a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă was last modified: iulie 23rd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter