Iulia Motoc, aleasă președinte al Comitetului pentru Statutul Judecătorilor CEDO

15 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 368

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Iulia Motoc, judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), a fost aleasă președinte al Grupului pentru Statutul Judecătorilor CEDO informează HotNews.ro.

Comitetul se ocupa de problemele legate de selecția judecătorilor, criteriile de selecție, rolul panelului consultativ, problema imunității judecătorilor și a membrilor lor de familie, dar și chestiuni legate de viața privată, cum fi situația post-mandat a judecătorilor și de etica judiciară scrie HotNews.ro.

 

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Iulia Motoc, aleasă președinte al Comitetului pentru Statutul Judecătorilor CEDO was last modified: iunie 15th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter