Jud. Gabriela-Elena Bogasiu și jud. Ilie-Iulian Dragomir, noii vicepreședinți ai ÎCCJ

22 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 824

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luni, 21 noiembrie 2016, Președintele României a semnat decretele pentru numirea în funcțiile de vicepreședinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție a doamnei judecător dr. Gabriela-Elena Bogasiu și a domnului judecător dr. Ilie-Iulian Dragomir, pe o perioadă de 3 ani.

Gabriela Elena Bogasiu este deja delegată în funcția de vicepreședinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție. Ea a mai fost membru în Colegiul de Conducere al Curții de Apel București în perioada 2005-2006 și președintele secției de Contencios administrativ a Tribunalului București din decembrie 2000 până în septembrie 2002. La Înalta Curte de Casație și Justiție este magistrat din iunie 2006.

Iulian Ilie Dragomir este judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția penală din iunie 2007. El a fost președintele Oficiului Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din iunie 2004 până la sfârșitul anului 2005, când a devenit vicepreședinte al Curții de Apel București în perioada ianuarie 2006 – iunie 2007.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

viewscntSursa informației

Jud. Gabriela-Elena Bogasiu și jud. Ilie-Iulian Dragomir, noii vicepreședinți ai ÎCCJ was last modified: noiembrie 22nd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter