Judecătorii și juriștii români sunt solicitați să completeze două chestionare ce urmează a fi aplicate în cadrul unui studiu al Comisiei Europene referitor la viitorul procedurii civile la nivelul Uniunii Europene

5 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 694

Despre

  • Executarea efectivă a hotărârilor judecătorești în situații transfrontaliere și protecția consumatorilor
  • Două chestionare
  • Solicitarea opiniei judecătorilor și juriștilor români

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Europeană, prin intermediul unui proiect acordat Institutului Max Planck Luxembourg, derulează un studiu cu privire la viitorul procedurii civile la nivel european. Acest studiu structurat în doua părți vizează colectarea de informații din toate cele 28 de State membre referitoare la executarea efectivă a hotărârilor judecătorești în situații transfrontaliere și protecția consumatorilor, informează INM.

O scurta prezentare a acestui proiect realizată de către directorul Institutului Max Planck Luxembourg este disponibilă aici (în limba engleză).

Chestionare privind cele doua ramuri ale studiului sunt disponibile la această adresă și solicită opinia judecătorilor și juriștilor români. Chestionarele pot fi completate în limbile engleză, franceză, germană, italiană, poloneză și spaniolă.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Rezultatele acestui studiu vor contribui la dezvoltarea politicii europene în aceste domenii și vor influența prioritățile Comisiei Europene în următorii ani.

Documente relevante:

Sursa informației

Judecătorii și juriștii români sunt solicitați să completeze două chestionare ce urmează a fi aplicate în cadrul unui studiu al Comisiei Europene referitor la viitorul procedurii civile la nivelul Uniunii Europene was last modified: mai 4th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter