La Hexagon, componenta umană se situează înaintea probelor

26 mai 2016
4 voturi, medie: 4,50 din 54 voturi, medie: 4,50 din 54 voturi, medie: 4,50 din 54 voturi, medie: 4,50 din 54 voturi, medie: 4,50 din 5 (4 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 916
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Timișoara, a urcat  anul acesta pe cea de-a treia poziție a  podiumului la Hexagon. Un rezultat bun, pe care anul viitor, cu siguranță vor încerca să-l îmbunătățească.

Am discutat cu unul dintre profesorii coordonatori ai echipei, lector avocat dr. Laura Stănilă, despre competiția din acest an, despre subiecte și complexitatea probelor, despre nopțile albe de la Hexagonul ieșean.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Avocat dr. Laura Stănilă  este pentru a patra oară prezentă la Hexagon, în calitate de profesor coordonator și remarcă faptul că întâlnirile cu profesorii din țară, la acest concurs, sunt extrem de plăcute. Componenta umană se situează pe primul loc, înaintea probelor” -ne-a spus lector avocat dr. Laura Stănilă.

Hexagonul este mai mult decât o competiție a celor mai buni studenți din țară, este și un antrenament foarte important pentru admiterea în profesiile liberale, iar acest fapt este dovedit de rezultatele obținute de foștii componenți ai echipelor de la Hexagon.

La Hexagon, componenta umană se situează înaintea probelor was last modified: mai 25th, 2016 by Laura Maria Stănilă

Abonează-te la newsletter