Cum a fost Lansarea cărții Noul Cod Civil. Studii și Comentarii (Volumul IV)

2755       0
2 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 52 voturi, medie: 3,50 din 5 (2 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Cum a fost la lansarea cărții Noul Cod Civil. Studii și Comentarii (Volumul IV) 📅 15 decembrie 2016 București Cum a fost la lansarea cărții Noul Cod Civil. Studii și Comentarii (Volumul IV)

Data 15 decembrie 2016
Locația Tribunalul București, (Bulevardul Unirii nr. 37, București, sectorul 3)

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 15 decembrie, sala de conferințe a Tribunalului București a găzduit evenimentul de lansare al celui de-al patrulea și ultim volum al cărții „Noul Cod Civil. Studii și comentarii” – „Sinteza propunerilor de modificare și completare a noului Cod civil. Cartea a VI-a, Prescripția extinctivă. Cartea a VII-a. Dispoziții de drept internațional privat (art. 2500-2664)”.

Cuvântul de deschidere i-a revenit doamnei prof. univ. dr. Marilena Uliescu (membru emerit al Institutului de Cercetări Juridice), care a vorbit de spre importanța aceste serii de lucrări și mai ales a acestui ultim volum, care încununează munca autorilor din ultimii ani. În continuare, domnul prof. univ. dr. Mircea Duțu, (directorul Institutului de Cercetări Juridice) a ținut o scurtă cuvântare legată de motivele care au stat în spatele acestor volume de comentarii, fiind urmat la cuvânt de domnul prof. univ. dr. Sache Neculaescu (Facultatea de Drept și Științe Social-Politice. Universitatea „Valahia” din Târgoviște).

Ultima cuvântare din rândul membrilor prezidiului a fost rostită de domnul avocat dr. Gheorghe Buta (cercetător științific gr. I), co-coordonator al acestui vast proiect.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La eveniment au fost prezenți și câțiva dintre autorii cărții, între care îi amintim pe domnul Cristian Jora (cercetător științific asociat), domnul Bogdan Pătrașcu (cercetător științific gr. II), Cristina-Mihaela Crăciunescu (cercetător științific asociat), doamna Raluca Dimitriu (cercetător științific gr.I), domnul av. dr. Dumitru Dobrev (cercetător științific), doamna Ilioara Genoiu (Facultatea de Drept și Știinte Administrative, Universitatea „Valahia” din Târgoviște), doamna Mihaela Berindei (cercetător științific).

Galerie foto:


Joi, 15 decembrie 2016, ora 12:00, Sala de Conferințe, Tribunalul București, (Bulevardul Unirii nr. 37, București, sectorul 3), Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, organizează lansarea cărții „Noul Cod civil. Studii și comentarii (Volumul IV), Cartea a VI-a, Despre prescripția extinctivă, decădere și calculul termenelor, Cartea a VII-a, Dispoziții de drept internațional privat (art.‎ 2500-2664)”, coordonată de Prof. dr. Marilena Uliescu.

Accesul în sală este liber, în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe informații – Mihaela Berindei, e-mail: [email protected], tel. 0723.169.449.

Cum a fost la lansarea cărții Noul Cod Civil. Studii și Comentarii (Volumul IV) was last modified: decembrie 15th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter