Ziua Justiției și lansarea „Legal Point” nr. 1/2017

7 iul. 2017
7 voturi, medie: 3,57 din 57 voturi, medie: 3,57 din 57 voturi, medie: 3,57 din 57 voturi, medie: 3,57 din 57 voturi, medie: 3,57 din 5 (7 votes, average: 3,57 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2157

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: În cadrul evenimentului „Ziua Justiției” vor lua cuvântul:

Uniunea Juriștilor din România – Ioan Chelaru
Președinția României – Simina Tănăsescu
Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” – Mircea Duțu
Consiliul Superior al Magistraturii – Cristian Ban
Ministerul Public – Augustin Lazăr
Președinte Comisia Juridică Senat – Robert Cazanciuc
Asociația Magistraților din România – Andreea Ciucă
Uniunea Națională a Barourilor din România – Gheorghe Florea
Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – Laura Badiu
Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență – Nic Bălan
Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești – Eugen Hurubă
Colegiul Consilierilor Juridici din București – Valentin Truțan
Uniunea Juriștilor din România – Ovidiu Predescu


Instituirea Zilei Justiției în urmă cu 23 de ani s-a făcut ca semn al recunoașterii și prețuirii tuturor categoriilor de profesii juridice și a slujitorilor acestora. Și atunci, ca și acum, s-a plecat de la postulatul că opera de înfăptuirea a justiției este opera tuturor oamenilor legii, alături de magistrați un rol esențial având și partenerii justiției, cei care exercită profesii juridice liberale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Uniunea Juriștilor din România organizează, ca de fiecare dată la începutul lunii iulie, sărbătorirea Zilei Justiției. Evenimentul va fi găzduit de către Ramada București Majestic Hotel, bucurându-se de prezența reprezentanților celor mai importante instituții din sistemul judiciar, alături de personalități marcante și prieteni ai lumii juridice.

În acest an, printr-o coincidență fericită, aniversarea acestei zile speciale va fi organizată în parteneriat cu Editura Universul Juridic din București. Ceremonia va fi compusă din două părți: în prima parte conferința științifică cu tema „Noile Coduri ale României – constituționalitate și imperativul modificării lor”, în care vor fi rostite alocuțiuni din partea invitaților noștri cu această ocazie specială, urmând ca în partea a doua să se lanseze nr. 1/2017 al revistei „Legal Point” urmând a se acorda si PREMIILE revistei.

Revista LEGAL POINT vorbește despre bucuria sinceră a discuției, a ideilor izvorâte din interacțiunea pe care oamenii o dezvoltă în momentele speciale, despre bucuria vederii ori revederii. Cuvintele dintre aceste coperți sunt cărămizile cu care clădim această stare specială pe care dorim să o împărtășim. Celebrăm bucuria interacțiunii cu invitații noștri, tușând acele trăiri care trădează căldura amfitrionului ce pune interlocutorul în lumina care îl avantajează cel mai bine. Timpul s-a compactat. Trăim vremi și vremuri care ne apasă sau ne trăiesc. LEGAL POINT nu se grăbește. Celebrează lucrurile în care credem și cărora le rămânem fideli.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 iulie 2017, ora 11.00, la Ramada București Majestic Hotel, Sala „I.L. Caragiale” și va fi transmis LIVE pe wptest.universuljuridic.ro și pe pagina de Facebook.

Ziua Justiției și lansarea „Legal Point” nr. 1/2017 was last modified: noiembrie 2nd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter