Calendarul pentru examinarea propunerilor pentru funcţiile de prim-adjunct şi adjunct al procurorului general al PÎCCJ

15 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 983

Despre

  • Doamna procuror Laura Oprean
  • Domnul procuror Bogdan Licu

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 decembrie 2016: Calendarul pentru examinarea propunerilor pentru funcțiile de prim-adjunct și adjunct al procurorului general al PÎCCJ

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit calendarul pentru examinarea propunerilor ministrului justiției de avizare a numirii doamnei procuror Laura Oprean și a domnului procuror Dimitrie Bogdan Licu în funcțiile de prim-adjunct și, respectiv, de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Secția pentru procurori a hotărât ca activitățile prevăzute în procedura de avizare a propunerilor ministrului justiției să se desfășoare conform următorului calendar:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– 14 decembrie 2016 – punerea în dezbatere publică a proiectelor de management și efectuarea verificărilor asupra candidaturilor;

– 29 decembrie 2016 – analizarea rezultatelor demersului anterior și intervievarea candidaților;

– 30 decembrie 2016 – transmiterea avizelor către Ministerul Justiției.

Sursa informației


9 mai 2016: Cine sunt prim-adjunctul și adjunctul procurorului general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ

Prin ordinele emise astăzi de către procurorul general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ, domnul Augustin Lazăr, s-a dispus:

–  delegarea d-nei procuror Laura OPREAN în funcția de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ;

–  delegarea d-lui procuror Bogdan Dimitrie LICU în funcția de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

Delegările sunt valabile pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 17.05.2016;

Laura Oprean a lucrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba-Iulia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj, Parchetul Tribunalului Cluj și Parchetul Curții de Apel Cluj. Din anul 2006 a lucrat în cadrul DNA Cluj, în 2008 devenind șef al structurii. În anul 2009 a fost delegată procuror șef adjunct al DNA, iar în 2012 Laura Oprean a devenit procuror șef interimar al DNA. În 2013, a revenit adjunct al DNA. Ulterior, și-a încheiat activitatea la DNA, la cerere, revenind la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, în calitate de procuror general al acestei structuri.

Bogdan Licu este de la data de 16 mai 2013, prim-adjunct al Procurorului General al României, preluând conducerea instituției odată cu demisia lui Tiberiu Nițu. În perioada 2006-2013 a activat în cadrul CSM, fiind membru ales până în 2012, iar ulterior consilier al președintelui CSM.

Sursa informației

👍Vezi și: [Președintele României a semnat decretul de numire în funcție] Augustin Lazăr propus pentru funcția de procuror general al Parchetului ÎCCJ

Calendarul pentru examinarea propunerilor pentru funcțiile de prim-adjunct și adjunct al procurorului general al PÎCCJ was last modified: decembrie 15th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter