Legea privind achizițiile publice și alte acte normative – promulgate

20 mai 2016
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 723

Despre

  • Legea privind achizițiile publice - promulgată
  • 19 mai 2016

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Dată promulgareActe normative promulgate
19 mai 2016– Lege privind achizițiile publice
– Lege privind achizițiile sectoriale
– Lege privind concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii
– Lege privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, a contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii, precum și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor
– Lege privind incubatoarele de afaceri


Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției (www.presidency.ro), în data de 19 mai 2016, au fost promulgate mai multe acte normative. Vă prezentăm, mai jos, lista privind respectivele acte normative:

 

– Legea privind achizițiile publice

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– Legea privind achizițiile sectoriale

– Legea privind concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii

– Legea privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, a contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii, precum și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor

– Legea privind incubatoarele de afaceri

 

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul Administrației Prezidențiale (www.presidency.ro).

Legea privind achizițiile publice și alte acte normative – promulgate was last modified: mai 20th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter