Divorţul cu elemente de extraneitate. Legea aplicabilă divorţului. Legea aplicabilă cu privire la autoritatea părintească

18 Feb 2015
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3141

Despre

  • Legea aplicabilă divorţului
  • Legea aplicabilă cu privire la autoritatea părintească

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Divorțul cu elemente de extraneitate. Legea aplicabilă divorțului. Legea aplicabilă cu privire la autoritatea părintească was last modified: februarie 18th, 2015 by Ramona Cîrlig

Recomandări

Despre autor:

Ramona Cîrlig

Ramona Cîrlig

Este avocat în cadrul Departamentului de Litigii şi Arbitraj al Muşat & Asociaţii, iar anterior şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Reprezentanţei UNFPA (Fondul ONU pentru Populaţie) în România.

Abonează-te la newsletter