Legea pentru modificarea alin. (4) al art. 262 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011 (promulgată)

6 mart. 2017
1 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1870

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dată promulgareActe normative promulgate
3 martie 2017 – Legea pentru modificarea alin. (4) al art. 262 din Legea educației naționale nr. 1/2011
– Supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de împrumut (Cel de-al doilea împrumut pentru politici de dezvoltare privind eficientizarea finanțelor publice și creșterea economică) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la București, la 20 decembrie 2016

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției (www.presidency.ro), în data de 3 martie 2017, au fost promulgate mai multe acte normative.

Vă prezentăm, mai jos, lista privind respectivele acte normative:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

– Legea pentru modificarea alin. (4) al art. 262 din Legea educației naționale nr. 1/2011;
– Supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de împrumut (Cel de-al doilea împrumut pentru politici de dezvoltare privind eficientizarea finanțelor publice și creșterea economică) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la București, la 20 decembrie 2016.

 

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul Administrației Prezidențiale (www.presidency.ro).

Legea pentru modificarea alin. (4) al art. 262 din Legea educației naționale nr. 1/2011 (promulgată) was last modified: martie 6th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter