Legile justiţiei – dezbătute astăzi de Curtea Constituțională

30 ian. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 244

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Legile justiției: statutul judecătorilor și procurorilor, organizarea și funcționarea Consiliului Superior al Magistraturii, organizarea judiciară vor fi astăzi dezbătute în ședința CCR, așa cum rezultă din informațiile publicate pe site-ul Curții Constituționale (www.ccr.ro).

Astfel, în ședința din 30 ianuarie 2018, se vor dezbate, printre altele, și următoarele obiecții de neconstituționalitate privind:

– Dispozițiile Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, obiecțiile fiind formulate de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și respectiv de un număr de 56 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Partidului Național Liberal;

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– Dispozițiile Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 317/2004 privind organizarea și funcționarea Consiliului Superior al Magistraturii, obiecțiile fiind formulate de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și respectiv de un număr de 52 deputați aparținând Grupului parlamentar al Partidului Național Liberal;

– Dispozițiile Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, obiecție formulată de ÎCCJ.

Așteptăm, în continuare, decizia Curții Constituționale cu privire la legile dezbătute.

 

Sursa informației

Legile justiției – dezbătute astăzi de Curtea Constituțională was last modified: ianuarie 30th, 2018 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter