Libertatea de alegere a avocatului în cadrul asigurării pentru protecţie juridică şi protecţia consumatorului

13 nov. 2014
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 5 (2 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1045

Despre

  • Directiva 2009/138/CE
  • Derogări de la principiul libertăţii de alegere a avocatului
  • Asistenţa juridică

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Libertatea de alegere a avocatului în cadrul asigurării pentru protecție juridică și protecția consumatorului was last modified: ianuarie 9th, 2015 by Camelia Toader

Recomandări

Despre autor:

Camelia Toader

Camelia Toader

Este doctor în drept - Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, judecător la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene din 2007, profesor la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, autor al peste 50 de articole, note, publicaţii în domeniile: drept privat, dreptul Uniunii Europene, reforma justiţiei.

Abonează-te la newsletter