Lista judecătorilor care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central privind alegerile parlamentare din decembrie 2016

14 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 425

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 14 septembrie 2016, ora 9:00, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, a avut loc desemnarea, prin tragere la sorți, în ședință publică, a celor 5 judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central, constituit în vederea organizării alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016, după cum urmează:

–  Rusu Aurelia – judecător Secția I Civilă;

–  Cosma Viorica – judecător Secția I Civilă;

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

–  Teau Carmen Trănica – judecător Secția a II-a Civilă;

–  Trestianu Viorica – judecător Secția de Contencios Administrativ și Fiscal;

–  Encean Simona Daniela – judecător Secția Penală.

Sursa informației

Lista judecătorilor care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central privind alegerile parlamentare din decembrie 2016 was last modified: septembrie 14th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter