Locuri pentru judecători, avocați și executori la un seminar privind competența judiciară, recunoașterea și executarea hotărârilor în materie civilă și comercială – Arbanassi, Bulgaria (termen-limită: 15 iunie)

7 iun. 2016
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 637

Despre

  • 8 locuri pentru judecători
  • 4 locuri pentru avocați
  • 3 locuri pentru executori judecătorești

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Opt locuri pentru judecători, patru locuri pentru avocați și trei locuri pentru executori judecătorești sunt disponibile în cadrul seminarului

Bench bar workshop on Regulation 1215/2012 on jurisdiction and the recognition and enforcement of judgments in civil and commercial matters”

ce va avea loc în Arbanassi (Veliko Tarnovo), Bulgaria, în perioada 30 iunie 2016 – 1 iulie 2016, informează INM.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Seminarul se desfășoară în limba engleză. Având în vedere caracterul practic al seminarului, este recomandată cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat (cel puțin echivalent nivelului B1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).

Seminarul este organizat de Bulgarian Institute for Legal Initiatives (BILI) în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii și Institutul Național de Justiție din Bulgaria.

Acesta își propune reunirea profesiilor implicate în aplicarea Regulamentului 1215/2012 privind competența judiciară, recunoașterea și executarea hotărârilor în materie civilă și comercială și discutarea beneficiilor, problemelor care pot apărea cu ocazia punerii în aplicare a acestuia. Seminarul va avea un pronunțat caracter practic creând, totodată, oportunități de colaborare între practicienii din Bulgaria și România.

Cazarea și masa participanților va fi asigurată de organizatori, începând cu seara zilei de 29 iunie 2016, la Park Hotel Arbanassi, Str. Capitanska nr. 7, Arbanassi – Veliko Târnovo, Bulgaria (http://parkhotelarbanassi.com/en ) Transportul cu autocarul/microbuz pe ruta București-Veliko Târnovo (Arbanassi) și retur este, de asemenea, asigurat de organizatori. Plecarea din București este stabilită pentru după-masa zilei de 29 iunie 2016. Transportul de la localitatea de domiciliu a participantului până în București și retur nu este asigurat/decontat.

Termenul-limită pentru înscrieri este data de 15 iunie 2016.

Pentru detalii privind procedura de înscriere, accesați anunțurile publicate de INM pentru:

Judecători;

Avocați;

Executori Judecătorești.

Persoana de contact pentru acest program este d-l Răzvan MIHĂILĂ, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, Departamentul de formare a formatorilor, tel. 021.407.6251, [email protected]

Locuri pentru judecători, avocați și executori la un seminar privind competența judiciară, recunoașterea și executarea hotărârilor în materie civilă și comercială – Arbanassi, Bulgaria (termen-limită: 15 iunie) was last modified: iunie 6th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter