Lumea diplomației și medierea

2 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 480

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sub genericul Lumea diplomației și medierea, Consiliul de Mediere împreună cu Corpul Profesional al Mediatorilor din Municipiul București își propun ca la finele lunii ianuarie 2017 să organizeze un networking evening event la care să participe, alături de mediatorii doritori, reprezentanții corpurilor diplomatice acreditate în România, reprezentanții mediului de business, precum și cei ai mediului financiar-bancar.

Consiliul de Mediere își dorește ca prin această nouă provocare să aducă împreună, într-un cadru informal, pe toți aceia care, prin munca lor, au ridicat comunicarea și diplomația la nivel de artă.

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Lumea diplomației și medierea was last modified: noiembrie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter