Lumea după Trump

12 nov. 2016
7 voturi, medie: 2,00 din 57 voturi, medie: 2,00 din 57 voturi, medie: 2,00 din 57 voturi, medie: 2,00 din 57 voturi, medie: 2,00 din 5 (7 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 675

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Excentricul miliardar american ajuns președinte al SUA prin votul clasei de mijloc americane va schimba, cu siguranță, percepția lumii despre modul în care se face politică și se conduce o țară.

Cancelariile europene, dar și  mulți dintre funcționarii americani nu sunt pregătiți să ia contact cu „taifunul” Trump.  Presa de peste ocean anunță că Obama va efectua o serie de turnee în lume pentru a-i liniști pe partenerii americani.

Președintele Trump cred că este totuși foarte departe de imaginea care i-a fost creată de adversarii săi politici. Donald Trump a pornit în cursa electorală cu un deficit de imagine (în America de la „periferie”, în America mai  puțin interesată de politică, dar și în plan extern), în comparație cu Hillary Clinton, care ocupase numeroase funcții în administrația americană, având și statutul de soție a unui fost președinte american. Cred că Trump știa acest lucru și și-a asumat conștient ce a urmat.  Pentru Trump, aproape orice se scria în presa americană, pozitiv sau negativ, era în favoarea sa pentru că îl făcea mai cunoscut și incita publicul american să îi urmărească mai atent intervențiile.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Este posibil ca planeta să aibă un alt doilea șoc și Trump să se dovedească a fi unul dintre cei mai echilibrați și mai capabili președinți SUA, un președinte foarte interesat de soarta cetățeanului american de rând și un pacifist în plan extern.

Trump a făcut miliarde de dolari, iar managementul unei firme îți oferă numeroase lecții, pe care politicienii, în general, nu le cunosc.

Trump  știe să mobilizeze masele, este un bun orator, are de multe ori un discurs onest față de americanul din clasa de mijloc și cred că va reuși să-i mobilizeze pe americani să relanseze economia.

Lumea se sperie că Trump va conduce America ca pe o corporație, dar dacă această corporație va umple buzunarele cetățenilor americani, Trump va deveni un idol al întregii lumi.

Ca un fost manager, știe exact de ce resurse financiare și de ce oameni are nevoie pentru a provoca schimbarea.

În plan extern, Trump este posibil,  în prima etapă, să realizeze un audit al conflictelor deschise în care America este implicată și cheltuie bani, dar și un bilanț al contribuției SUA la NATO.

Cred că Trump va stopa pierderile financiare, realizând un echilibru între deciziile politice și cele economice.

Trump este un negociator puternic și pragmatic. Când faci miliarde de dolari în SUA, știi cu siguranță să negociezi aproape orice.

Nu va fi foarte ușor pentru nimeni de pe planetă să negocieze cu Trump, iar acest lucru îl știu atât prietenii, cât și dușmanii SUA.

Este posibil ca multe dintre conflictele actuale să fie lichidate imediat sau înghețate de președintele Trump. Aici, un rol important îl vor avea noile raporturi ale SUA cu Rusia și cu lumea arabă.

Marea Britanie, Europa, Israel, China, Japonia și Australia  vor face, probabil, parte dintr-un turneu al președintelui Trump în primele luni ale lui 2017.

Trump deschide o nouă eră în politica lumii.

Viitorul nu mai așteaptă pe nimeni.

Bună dimineața!

Lumea după Trump was last modified: noiembrie 12th, 2016 by Claudiu Pamuc

Recomandări

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter