Magistrații și mediatorii au posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele profesionale din domeniul medierii

17 nov. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 440

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului președintelui Consiliului de Mediere, domnul Mugur Bogdan Mitroi, dat publicității în data de 16 noiembrie 2016, Consiliul de Mediere a răspuns afirmativ solicitării venite din partea Institutului Național al Magistraturii de a propune câteva teme de studiu cu privire la instituția medierii, ce se vor regăsi în programa de pregătire profesională pentru anul viitor.

Astfel, subiecte precum rolul magistratului în procedura de mediere, limitele mediatorului (competențe și atribuții), efectele acordului de mediere, alături de alte teme de interes profesional, au fost propuse pentru a întregi programa de formare continuă a magistraților, document ce va fi aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii.

De asemenea, prin intermediul Institutului Național de Formare Continuă a Mediatorilor, și colegii mediatori vor beneficia de același tratament profesional, ideea care a stat la baza acestui parteneriat fiind tocmai implementarea unui climat de intercunoaștere și interrelaționare profesională între mediatori și magistrați, premisă a unei mai bune cunoașteri a realităților și practicilor profesionale.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației

Magistrații și mediatorii au posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele profesionale din domeniul medierii was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter