Modificări privind managementul resurselor umane în unităţile de poliţie și în unităţile militare ale MAI, precum și încetarea aplicabilităţii unor dispoziţii privind activităţile de educaţie fizică şi sport în MAI (OMAI nr. 144/2017)

23 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3.446

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Anexele nr. 3^1 și 3^2 la OMAI nr. 177/2016 (modificat prin OMAI nr. 144/2017)

 

Noua reglementare

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Potrivit noii reglementări, după anexa nr. 26 se introduc două noi anexe, anexele nr. 27 și 28, având cuprinsul prevăzut în anexele nr. 5 și 6 la OMAI nr. 144/2017.

Redăm în continuare conținutul anexei nr. 5 la OMAI 144/2017:

– Model –

TABEL CENTRALIZATOR
cu rezultatele obținute de candidați în cadrul probei de evaluare a performanțelor fizice la concursurile pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale MAI care pregătesc personal militar pentru nevoile MAI, pe locurile destinate formării inițiale ale personalului militar, precum și pentru ocuparea posturilor vacante prevăzute a fi încadrate cu personal militar, cu excepția celor din statele de organizare ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și ale unităților subordonate acestuia

Semnificația coloanelor din tabelul de mai jos este următoarea:
A – Număr legitimație concurs;
B – Total penalizări (secunde).
Semnătură: –

 

 

Redăm în continuare conținutul anexei nr. 6 la OMAI 144/2017:

– Model –

TABEL CENTRALIZATOR
cu rezultatele obținute de candidați în cadrul probei de evaluare a performanțelor fizice la concursurile pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal militar pentru nevoile MAI, pe locurile destinate formării inițiale ale personalului militar ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, precum și pentru ocuparea posturilor vacante din statele de organizare ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și unităților subordonate acestuia, prevăzute a fi încadrate cu personal militar

Semnificația coloanelor din tabelul de mai jos este următoarea:
A – Număr legitimație concurs;
B – Total penalizări (secunde).
Semnătură: –

 

 

 

Alte dispoziții relevante din OMAI nr. 144/2017)

 

Conform art. III, anexele nr. 1 – 6 fac parte integrantă din respectivul ordin.

Potrivit art. IV, la data intrării în vigoare a respectivului ordin, OMAI nr. 154/2004 privind activitățile de educație fizică și sport în Ministerul Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare*), își încetează aplicabilitatea în ceea ce privește probele, normele și baremele stabilite pentru verificarea performanțelor fizice ale candidaților la admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI, precum și ale candidaților recrutați în vederea ocupării prin concurs a posturilor vacante.


*) Ordinul ministrului administrației și internelor nr. 154/2004 privind activitățile de educație fizică și sport în Ministerul Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare, nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României.

În art. V, se prevede faptul că respectivul ordin se publică în Monitorul Oficial al României.

Modificări privind managementul resurselor umane în unitățile de poliție și în unitățile militare ale MAI, precum și încetarea aplicabilității unor dispoziții privind activitățile de educație fizică și sport în MAI (OMAI nr. 144/2017) was last modified: noiembrie 29th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter