Manuela Tăbăraș – Institutul Notarial Român: Inițiativa dumneavoastră de a organiza acest seminar, reunind, cu titlu de pionierat, toate cele patru profesii juridice implicate în procedura insolvenței

19 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 521

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Manuela Tăbăraș: Profesia mea vă mulțumește pentru invitație și a ținut în mod special, prin Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și prin Institutul Notarial Român și prin d-na președinte Laura Badiu, prezentă aici, de față, președinta Camerei Notarilor Publici București, să felicite inițiativa dumneavoastră de a organiza acest seminar, reunind, cu titlu de pionierat, toate cele patru profesii juridice implicate în procedura insolvenței, deosebit de interesate de lămurirea aspectelor sensibile ale legislației de la acest moment, astfel încât sunt convinsă că la sfârșitul acestui seminar nivelul nostru, al pregătirii noastre profesionale, va avea un câștig net, așa încât sunt convinsă că veți fi copiați și imitați și de alți organizatori, pentru că este evident, trebuie să ne strângem rândurile și să încercăm să dăm performanță. Și, uniți, lucrând și conlucrând împreună, fiind loc pentru toată lumea pe piața acestor servicii, evident că nivelul nostru profesional va spori, iar unitatea și coeziunea noastră va da rezultate importante, până la urmă, justițiabililor.

Așa încât vă mulțumim pentru invitație și dorim viață lungă acestui seminar.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Manuela Tăbăraș – Institutul Notarial Român: Inițiativa dumneavoastră de a organiza acest seminar, reunind, cu titlu de pionierat, toate cele patru profesii juridice implicate în procedura insolvenței was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter