Maratonul Facultăților de Drept

24 iun. 2016
5 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 55 voturi, medie: 4,60 din 5 (5 votes, average: 4,60 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2406
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

editorial-nicolae-cirstea-maraton

Maratonul Facultăților de Drept este cel mai recent proiect derulat de portalul universuljuridic.ro în parteneriat cu ELSA România. Vizităm Facultățile de Drept, discutăm cu cadre didactice, studenți, profesori reprezentativi ai facultăților din București sau din țară, evidențiem atuurile fiecăreia, vorbim despre studenți, admiterea la facultate, licență, în cadrul unui proiect care va deveni, sperăm, permanent pe portalul nostru.

Am început la Iași, odată cu derularea Conferinței Admitere la INM și Barou, derulată de ELSA Iași în parteneriat cu Facultatea de Drept, care a beneficiat de invitați importanți, pe care îi veți vedea în cadrul interviurilor video pe care ni le-au acordat o parte dintre speakerii acestei conferințe.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Am continuat unde altundeva decât în Bănie, interacționând în interiorul celei mai frumoase și moderne facultăți de drept din România cu peste 10 cadre didactice, dar și cu studenții, în special membrii ai ELSA Craiova.

Am mers apoi la Timișoara, unde am discutat cu participanții la Conferința Națională de Drept Comercial. Am avut invitați la studioul UJ-TV conducerea actuală și viitoare a ELSA Timișoara.

Ne-am întors apoi la București, la festivitatea de absolvire a promoției 2016, unde am purtat discuții cu câteva cadre didactice, dar și cu o parte dintre studenți.

Vom promova pe portalul universuljuridic.ro profesori, studenți, absolvenți în dorința noastră de a interacționa și altfel, prin intermediul vizualului, al interviurilor filmate, cu membrii comunităților academice a facultăților partenere Universul Juridic și cu studenții care urmează cursurile acestora.

Cu ocazia inițierii acestui nou proiect, propunem un nou concept vizual pentru interviurile derulate de către UJ-TV. Sperăm ca această formulă de expunere mai profesională să placă și să transmită preocuparea pe care o avem de a face lucrurile din ce în ce mai bine, chiar și în această zonă nouă pe care am inițiat-o în urmă cu patru luni.

Târgu Mureș:

 

Constanța: 

București:Timișoara:

 Craiova:

Probabil că avem cea mai modernă facultate din această parte a Europei
Un vis legat de o profesie în care să împartă dreptatea
Frumusețea avocaturii este aparenta libertate a profesiei
Situația în profesia de mediator este una de criză
Cea mai grea întreprindere nu este cea decizională
Un examen la magistratură, la avocatură sau în alte profesii juridice, nu înseamnă numai nota obținută la un examen final
Îmi amintesc cu plăcere anul 2003, când eu însumi eram student Erasmus
Trebuie să o luăm de jos și să muncim ca, mai apoi, să ne impunem
Trebuie să o luăm de jos și să muncim ca, mai apoi, să ne impunem
Da, anul acesta Craiova a luat locul I la Hexagon

Iași:

Maraton
Maraton
Maraton
Maraton
Maraton
Maraton

Maratonul Facultăților de Drept was last modified: noiembrie 24th, 2016 by Nicolae Cîrstea

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC, PRO UNIVERSITARIA, EDITURA NEVERLAND şi al ujmag.ro. În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter