Masa rotundă „Egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi – ediția a II-a – discriminări posibile în diferite ramuri de drept” – Târgoviște

516       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 27 noiembrie 2015,

ora 11:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Târgoviște,

Universitatea „Valahia”

Amfiteatrul „Nicolae Titulescu” (Sala L 104)

Coordonatori: conf. univ. dr. Lavinia Vlădilă și dr. Maria Marín Sanchez

Facultatea de Drept și Științe Administrative, Centrul de Cercetări în Științe Sociale și Cercurile științifice studențești de drept privat și de drept public din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște organizează Masă rotundă cu tema: Egalitatea de șanse între femei și bărbați – ediția a doua – discriminări posibile în diferite ramuri de drept.

Evenimentul este organizat în cadrul Proiectului internațional de cercetare științifică, organizat împreun cu Facultatea de Drept și Științe Sociale din Ciudad Real a Universității Castilla La Mancha, Spania.

Sursa informației este anunțul publicat de Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității „Valahia” (www.drept.valahia.ro).

Masa rotundă „Egalitatea de șanse între femei și bărbați – ediția a II-a – discriminări posibile în diferite ramuri de drept” – Târgoviște was last modified: noiembrie 27th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter