Mediatorii cu obligații de plată restante au primit un termen de grație sau posibilitatea formulării unei cereri de eșalonare

23 mart. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 632

Despre

  • Termen de grație: 30.04.2016
  • Posibilitatea formulării unei cereri de eșalonare a plăților restante

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit Hotărârii Consiliului de Mediere nr. 4/2016, se aprobă termenul de grație până la data de 30.04.2016, acordat pentru achitarea taxei profesionale de către mediatorii autorizați care nu și-au îndeplinit obligația legală de plată până la data de 31 decembrie 2015.

Mai mult, până la data de 30.04.2016 mediatorii autorizați care nu și-au îndeplinit obligația de plată au posibilitatea formulării unei cereri de eșalonare a plăților restante, angajamentul de plată astfel asumat acordând termene până la data de 31.12.2016 pentru plata taxelor restante.

Mediatorii autorizați care nu și-au îndeplinit obligațiile de plată conform condițiilor stabilite de respectiva hotărâre vor fi suspendați conform art. 38 lit. e) din Legea 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator și art. 31 alin. 1) lit. n) din Statutul profesiei de mediator.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Prevederile respectivei hotărâri se aplică și formatorilor, examinatorilor, evaluatorilor și furnizorilor de formare în mediere cu privire la taxele datorate de aceștia.

Pentru mai multe detalii consultați sursa informației, Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 4/2016 (www.cmediere.ro).

Mediatorii cu obligații de plată restante au primit un termen de grație sau posibilitatea formulării unei cereri de eșalonare was last modified: martie 21st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter