Consiliul de Mediere ia măsuri împotriva medierii clandestine

15 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 408

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 14 februarie 2017, Consiliul de Mediere anunță că începând cu luna februarie, pentru a evita medierea clandestină, la parchetele și instanțele judecătorești mediatorii prin intermediul părților vor trebui să depună o copie după legitimația de mediator vizată la zi, în momentul în care acestea depun spre încuviințare acordurile de mediere sau în fața organelor de cercetare penală cu care intră în contact profesional.

Această decizie vine ca urmare a sesizărilor primite de la parchete, instanțe judecătorești și de la terțe persoane, prin care s-au constatat acorduri de mediere redactate de către persoane care nu aveau calitatea de mediator.

Consiliul de Mediere ia măsuri împotriva medierii clandestine was last modified: februarie 15th, 2017 by Universul Juridic
Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter