Medierea conflictelor colective de muncă – 29 mai 2015, București

915       0
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 29 mai 2015, va avea loc cea de-a noua ediție a evenimentelor de tip forum din cadrul proiectului „Activ și Eficient în Mediere”, dedicat mediatorilor și celor interesați de practica medierii. Evenimentul va avea loc la Centrul Pro Training Mediation, din Calea Moșilor Nr. 241, începând cu ora 17:30.

Scopul acestui proiect este de a oferi mediatorilor, atât celor la început de drum, dar și celor cu experiență, informații utile, tehnici și mijloace actuale și adaptate de practicare a medierii, prin crearea unui mediu profesionist de dezbateri a subiectelor de actualitate și oportunități de interacțiune cu reprezentați ai altor arii de activitate.

În cadrul evenimentului de vineri, 29 Mai 2015, se vor pune în discuție, în prima parte, aspecte legate de  Medierea conflictelor colective de muncă, folosindu-ne de exemple reale, iar în a doua parte a întâlnirii se vor nota și structura 3 idei de promovare a medierii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Participarea este gratuită, iar confirmarea acesteia necesară prin transmiterea unui e-mail la adresa de e-mail [email protected]. Pentru detalii suplimentare puteți suna și la 0744 357 872.

Consultați anunțul evenimentului pe site-ul www.clubmediatori.ro.

Medierea conflictelor colective de muncă – 29 mai 2015, București was last modified: mai 21st, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter