Mesajul judecătorului Cristi Danileț transmis de Ziua Justiției

746       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu prilejul Zilei Justiției judecătorul Cristi Danileț a transmis următorul mesaj:

„Astăzi sărbătorim Ziua Justiției, inițiată în 1994. Este o zi în care gândul nostru bun se îndreaptă către cei care înfăptuiesc actul de justiție și cei care contribuie la aceasta.

La mulți ani judecătorilor și mulțumiri pentru activitatea depusă în ultimul an! Felicitări pentru aplicarea fermă a legii cu scopul de a apăra drepturile omului și de a restabili ordinea de drept!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La mulți ani procurorilor și mulțumiri pentru activitatea de descoperire a infracțiunilor și identificarea făptuitorilor! La mulți ani poliției române, care prin activitatea desfășurată de lucrătorii de poliție judiciară, contribuie la prevenirea și combaterea infracționalității!

La mulți ani avocaților din România, parteneri în înfăptuirea actului de justiție și un suport de nădejde pentru magistrați mai ales în aplicarea noii legislații!

Mulțumim magistraților asistenți de la curtea supremă și asistenților judiciari din completele specializate în dreptul muncii pentru sprijinul judecătorilor! Mulțumim grefierilor și întregului personal auxiliar și conex din instanțe și parchete, fără de care activitatea magistraților nu s-ar putea desfășura în condiții eficiente!

Mulțumim, de asemenea, mediatorilor, a căror profesie are un viitor sigur!

La mulți ani consilierilor de probațiune din Direcția Națională de Probațiune și felicitări consilierilor de integritate din cadrul Agenției Naționale de Integritate pentru activitatea depusă!

Felicitări notarilor publici și executorilor judecătorești! La mulți ani consilierilor juridici și consilierilor de proprietate intelectuală pentru activitatea desfășurată în aplicarea legii! Mulțumim experților judiciari, practicienilor în insolvență, traducătorilor și interpreților, pentru sprijinul lor în soluționarea cauzelor.

Mulțumim demnitarilor și personalului din cadrul Parlamentului, CSM, Ministerului Justiției și Ministerului Public, pentru deciziile luate și suportul legislativ și tehnic asigurat în organizarea și funcționarea sistemului judiciar.

Mulțumim profesorilor de la facultățile de drept pentru activitatea meritorie depusă în pregătirea viitorilor profesioniști! Mult succes celor care în acest an vor susține conscursul de admitere la INM și de intrare în magistratură”!

Consultați sursa informației, blogul judecătorului Cristi Danileț (cristidanilet.wordpress.com).

Mesajul judecătorului Cristi Danileț transmis de Ziua Justiției was last modified: iulie 6th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter