Mihai Baco: Avocatul are un rol extrem de important în realizarea actului de justiție

5 mai 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 854
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Alba, avocat dr. Mihai Baco susține că avocatul are un rol extrem de important în realizarea actului de justiție și în consecință, profesia de avocat trebuie respectată atât de legiuitor, cât și de magistrați.

Decanul Mihai Baco a venit la Congresul Avocaților 2016 cu mandatul colegilor din Baroul Alba de a cere avocaților din U.N.B.R. să fie activi în apărarea profesiei.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Avocat dr. Mihai Baco pledează pentru dialog și pentru o relație interprofesională bună, în beneficiul justiției.

Mihai Baco Congresul avocatilor 2016

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Mihai Baco: Avocatul are un rol extrem de important în realizarea actului de justiție was last modified: mai 5th, 2016 by Mihai Baco

Abonează-te la newsletter