Ministerul Finanțelor Publice a publicat Proiectul de Ordin pentru aprobarea formularisticii prevăzute de art. 230 şi 232 din Codul fiscal

29 Feb 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 465

Despre

  • Ministerul Finanțelor Publice
  • Proiectul de Ordin pentru aprobarea formularisticii prevăzute de art. 230 şi 232 din Codul fiscal

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (www.mfp.ro), a fost publicat Proiectul de Ordin pentru aprobarea formularisticii prevăzute de art. 230 și 232 din Codul fiscal.

Art. 230 alin. (2) din Codul fiscal prevede, printre altele și faptul că, pentru aplicarea legislației Uniunii Europene, persoanele juridice rezidente într-un stat al Uniunii Europene au obligația depunerii unei declarații pe proprie răspundere în care este indicată calitatea de beneficiar al veniturilor obținute din România.

Macheta certificatului de rezidență fiscală pentru persoane rezidente în România se stabilește prin norme, potrivit prevederilor art. 230 alin. (6) din Codul fiscal. Astfel, pentru aplicarea într-un stat străin a convenției de evitare a dublei impuneri încheiate de România cu acel stat, persoanelor juridice și fizice rezidente li se eliberează de către organul fiscal din România certificatul de rezidență fiscală.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Potrivit art. 232 din Codul fiscal, organul fiscal competent din România are obligația de a elibera certificatul de atestare a impozitului plătit de nerezidenți.

 

Pentru a vedea respectivul proiect de ordin vizitați site-ul Ministerului Finanțelor Publice (www.mfp.ro).

Ministerul Finanțelor Publice a publicat Proiectul de Ordin pentru aprobarea formularisticii prevăzute de art. 230 și 232 din Codul fiscal was last modified: februarie 28th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter