Ministerul Justiției. Întâlnirea ministrului justiției cu Ambasadorul Suediei în România

8 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 182

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 8 ianuarie 2018, Ministerul de Justiție a anunțat întrevederea domnului prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul justiției cu E.S. doamna Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei în România și domnul Alexander Peyre Dutrey, consilier, adjunct al Șefului Misiunii, Afaceri Politice, Comerciale și Culturale.

Astfel, în cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la colaborarea în domeniul justiției, cu accent pe dezvoltarea cadrului juridic bilateral, transferul persoanelor private de libertate, precum și condițiile din penitenciarele din România.

De asemenea, un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii a vizat Raportul Comisiei către Parlamentul European și Consiliu privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare. În acest context, ministrul justiției a menționat progresele realizate și consemnate în Raport și a exprimat încrederea în realizarea obiectivului ridicării Mecanismului de Cooperare și Verificare înainte de preluarea de către România a Președinției Consiliului UE, la începutul anului 2019.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Vezi și Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de cooperare și verificare în domeniul justiției și luptei împotriva corupției

Totodată, întrevederea de astăzi, 8 ianuarie 2018, a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare și manifestarea dorinței reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state.

Sursa informației

Ministerul Justiției. Întâlnirea ministrului justiției cu Ambasadorul Suediei în România was last modified: ianuarie 8th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter