Rezultatele concursului „Niciodată prea tânăr pentru a te implica!”. Subiectul: „Cum ne afectează corupția în viața de zi cu zi? 3 exemple & 3 soluții”

5 Ian 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 271

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 ianuarie 2016: Rezultatele concursului „Niciodată prea tânăr pentru a te implica!”. Subiectul: „Cum ne afectează corupția în viața de zi cu zi? 3 exemple & 3 soluții”

În perioada 21 octombrie – 20 noiembrie 2016, Ministerul Justiției a organizat primul concurs anual de eseuri, creație literară, producții audio-video sau proiecte în cadrul proiectului: „Educație juridică non-formală”.

Ediția din acest an a fost organizată în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România. Ministerul Justiției mulțumește tuturor elevilor care au trimis contribuții privind subiectul concursului „Cum ne afectează corupția în viața de zi cu zi? 3 exemple & 3 soluții”. Continuați să vă implicați în viața cetății!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție, Ministerul Justiției a anunțat câștigătorul ediției din 2016: Bogdana Ioana HÎNCEAN, Colegiul „Alexandru cel Bun”, Gura Humorului.

Reamintim că premiul constă într-un e-book reader oferit de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Câștigătorul va avea ocazia să viziteze sediile Ministerului Justiției și Ambasadei SUA, ocazie cu care se va întâlni cu secretarul de stat din Ministerul Justiției, Gabriela Scutea și cu adjunctul șefului misiunii Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, Dean Thompson.

Totodată, juriul dorește să ofere două diplome de originalitate elevilor: Nicoleta GURĂU, Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Galați Alexandru STANCIU, Colegiul Național „Vladimir Streinu”, Găești.

Cele trei contribuții au fost publicate pe paginile de internet ale Ministerului Justiției și a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România și pot fi citite aici:

Hîncean Bogdana Ioana – câștigător

Gurău Nicoleta – originalitate

Alexandru Stanciu – originalitate

Sursa informației


4 noiembrie 2016: Ministerul Justiției organizează prima ediție a concursului „Niciodată prea tânăr pentru a te implica!”

Ministerul Justiției lansează primul concurs anual de eseuri, creație literară, producții audio-video sau proiecte în cadrul proiectului „Educație juridică non-formală”.

Concursul din acest an este organizat în parteneriat cu U.S. Embassy Bucharest și este adresat elevilor din clasa a XI-a, având ca temă: „Cum ne afectează corupția în viața de zi cu zi?” (3 exemple & 3 soluții).

Ministerul Justiției așteaptă contribuțiile voastre în orice format (scris, audio, video, social media) la adresa [email protected] sau prin poștă, Ministerul Justiției, str. Apolodor nr. 17, sector 5.

Concursul este organizat în perioada 21.10.2016 – 20.11.2016:
• 21 octombrie – lansarea competiției
• 20 noiembrie – termen limită pentru primirea contribuțiilor
• 9 decembrie – anunțarea câștigătorului

Câștigătorul va primi un e-book reader din partea U.S. Embassy Bucharest.

De asemenea, câștigătorul se va întâlni cu ministrul Justiției, Raluca Alexandra Prună și cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm.

Puteți consulta regulamentul concursului aici.

Vă dorim succes și vă încurajăm să fiți creativi!

Resurse din cadrul proiectului „Educație juridică non-formală” găsiți aici.

Sursa informației

Rezultatele concursului „Niciodată prea tânăr pentru a te implica!”. Subiectul: „Cum ne afectează corupția în viața de zi cu zi? 3 exemple & 3 soluții” was last modified: ianuarie 5th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter