Ministerul Justiției. Prima vizită a unui ministru român al justiției în Japonia

16 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 165

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Întrevederea dintre ministrul justiției și doamna Yoko Kamikawa, ministrul justiției din Japonia

Potrivit unui comunicat, în data de 13 februarie 2018, ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, și secretarul de stat, conf. univ. dr. Marieta Safta, au avut o întrevedere oficială cu doamna Yoko Kamikawa, ministrul nipon al justiției.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pe agenda discuțiilor au figurat probleme de interes reciproc legate de organizarea și funcționarea sistemului penitenciar și a celui de probațiune, infrastructura sistemului judiciar, prevenirea corupției și consolidarea integrității în mediul public, precum și schimbul de informații privind dezvoltarea sistemului de reabilitare.

Totodată, întâlnirea a constituit un bun prilej pentru evaluarea relațiilor bilaterale, fiind prima vizită a unui ministru român al justiției în Japonia, fapt care atestă interesul și dorința reciproce pentru deschiderea cooperării bilaterale în domeniul justiției.

Sursa informației


Întrevederea ministrului justiției cu președintele Curții Supreme de Justiție a Japoniei

Potrivit unui comunicat, în data de 14 februarie 2018, ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, și secretarul de stat, conf. univ. dr. Marieta Safta, au avut o întrevedere oficială cu președintele Curții Supreme de Justiție a Japoniei, domnul Naoto Otani.

Agenda discuțiilor bilaterale a cuprins tematici de interes reciproc privind mijloacele de asigurare a unei practici judiciare unitare la nivel național, rolul Curții Supreme a Japoniei în controlul de constituționalitate, având în vedere competențele în acest domeniu, precum și implicarea instanțelor supreme în reforma sistemului judiciar și modul de implementare a noului cadru normativ generat de acest proces.

Totodată, întâlnirea a constituit un bun prilej pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre cele două state în domeniul justiției.

Sursa informației

 

Ministerul Justiției. Prima vizită a unui ministru român al justiției în Japonia was last modified: februarie 16th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter