Ministrul din Hexagon

9 Mai 2016
2 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 52 voturi, medie: 4,00 din 5 (2 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 726
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Hexagonul Facultăților de Drept din acest an ne-a prilejuit o serie de întâlniri și interviuri cu studenții și profesorii implicați în acest efort colectiv formidabil.

La Hexagon am avut bucuria să întâlnim și un ministru al justiției, procurorul Robert Cazanciuc. Domnia sa, un prieten al Hexagonului Facultăților de Drept, a fost anul acesta un sfătuitor al profesorilor care au conceput subiectele de concurs.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Cât de grele au fost subiectele? Despre probele concursului am vorbit cu studenții și profesorii. Cu ministrul Cazanciuc am discutat despre motivația alegerii profesiei de procuror.

Plusurile și minusurile mandatului său de ministru al justiției, proiectele trecute și prezente ale domniei sale au completat interviul, pe care a avut amabilitatea să ni-l acorde.

Ministrul din Hexagon was last modified: mai 6th, 2016 by Robert Cazanciuc

Abonează-te la newsletter