[Înregistrarea video] Ministrul justiției, Raluca Prună, a răspuns în direct întrebărilor dumneavoastră

28 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 679
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 iulie 2016: Înregistrarea video

Guvernul României a publicat înregistrarea video a sesiunii de întrebări și răspunsuri organizată de Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic în data de 27 iunie 2016:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Ministrul justiției, doamna Raluca Prună, va răspunde în direct întrebărilor dumneavoastră legate de portofoliul pe care îl gestionează, miercuri, 27 iulie 2016, începând cu ora 17:00.

Sesiunea va fi transmisă live pe această pagină. Orice persoană interesată este rugată să adreseze întrebările sale printr-un comentariu (update: vă rugăm publicați comentariile pe site-ul unde va fi transmisă sesiunea de întrebări și răspunsuri).

Această acțiunea face parte din sesiunile „De vorbă cu Ministrul tău”, inițiativă a Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic.

Sursa informației

[Înregistrarea video] Ministrul justiției, Raluca Prună, a răspuns în direct întrebărilor dumneavoastră was last modified: iulie 28th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter