Minuta întâlnirii reprezentanților ÎCCJ cu președinții secțiilor penale ale curților de apel – Brașov, 4-5 iunie 2015

3 Iul 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2931

Despre

  • Discuție privind practica neunitară în materia dreptului penal şi procesual penal
  • 4-5 iunie 2015, Brașov
  • Minuta întâlnirii
  • INM

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 4-5 iunie 2015 a avut loc, la Brașov, întâlnirea președinților secțiilor penale ale Curților de Apel, dedicată discutării aspectelor de practică neunitară în materia dreptului penal și procesual penal, conform minutei publicate pe site-ul INM a respectivei întâlniri.

La acestă întâlnire au participat domnul judecător Alexandru Șerban, din partea CSM, domnul judecător Ionuț Mihai Matei, vicepreședinte al ÎCCJ, doamna procuror Alexandra Mihaela Șinc a reprezentat INM, iar Curțile de apel au fost reprezentate în principal, de președinții secțiilor penale sau de judecători din cadrul acestor secții. Din partea Curții de Apel Brașov au participat doamna Nicoleta Țînț, președinte al acestei instanțe, domnul judecător Constantin Epure, președintele secției penale al acestei instanțe și doamnele judecător Simona Franguloiu și Mihaela Darabană.

În urma dezbaterilor s-au conturat concluziile expuse cu privire la acțiunea penală și acțiunea civilă în procesul penal, cazuri care împiedică punerea în mișcare a acțiunii penale, soluționarea acțiunii civile în procesul penal, mijloacele de probă, măsurile preventive, măsurile de siguranță și asiguratorii, judecătorul de cameră preliminară și plângerea împotriva soluțiilor procurorului, procedura de cameră preliminară, judecata, proceduri speciale și acordul de recunoaștere a vinovăției, incompatibilități, precum și alte aspecte ce țin de materia dreptului penal și procesual penal.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Minuta întâlnirii de la Brașov este disponibilă, integral, pe site-ul INM, făcând click pe următoarea imagine:

Sursa informațiilor este anunțul publicat pe site-ul INM (www.inm-lex.ro).

Minuta întâlnirii reprezentanților ÎCCJ cu președinții secțiilor penale ale curților de apel – Brașov, 4-5 iunie 2015 was last modified: iulie 3rd, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter