Modificare vector fiscal prin declarații depuse prin mijloace electronice

20 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 445

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ordinul președintelui ANAF nr. 2372/2017 pentru aprobarea modelului, conținutului, precum și a instrucțiunilor de completare a formularului (700) „Declarație pentru înregistrarea/modificarea categoriilor de obligații fiscale declarative înscrise în vectorul fiscal” (intrare în vigoare: 1 ianuarie 2018; M. Of. nr.747/ 18 sep. 2017) 

Formularul (700) aprobat prin acest ordin este folosit la declararea ori modificarea tipurilor de obligații fiscale pentru care contribuabilul/plătitorul are obligația declarării (declarate în prezent

cu ajutorul formularului 010).

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Formularul se depune de fiecare dată când contribuabilul/plătitorul, ulterior înregistrării fiscale, solicită încluderea unor noi categorii de obligații fiscale sau modificarea celor deja existente în vectorul fiscal.

Declarația se semnează prin folosirea unui certificat digital calificat și se depune exclusiv prin mijloace electronice de transmitere la distanță, accesând website-ul www.e-guvernare.ro.

Prevederile acestui ordin se aplică de la 1 ianuarie 2018.

Modificare vector fiscal prin declarații depuse prin mijloace electronice was last modified: septembrie 20th, 2017 by Emilian Duca

Recomandări

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter