Modificarea și completarea O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice – PROIECT

18 Iul 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 527

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 14 iulie 2017, Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) anunță că supune dezbaterii publice Proiectul de ordonanță pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, însoțit de nota de fundamentare.

Potrivit respectivului comunicat, propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 15 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului, pe adresa de mail: [email protected]

Sursa informației

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 

Modificarea și completarea O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice – PROIECT was last modified: iulie 18th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter