Monica-Alina Luncan: Viziunea ELSA este o lume mai dreaptă în care demnitatea umană și diversitatea culturală sunt respectate

27 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 610
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Monica-Alina Luncan – Președintele ELSA România – a afirmat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 25 mai 2016, cu tema Contribuția ELSA România la educația juridică a studenților:

ELSA este cea mai mare asociație a studenților din lume, este o asociație apolitică, nonprofit și se bazează pe voluntariat. În prezent suntem reprezentați în 43 de țări, avem peste 38.000 de membri din 300 de grupuri locale și tot atâtea facultăți.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În ceea ce privește legenda, se spune că patru studenți la drept, de origine polonă, ungară, austriacă și germană, erau într-un compartiment de tren și le-a venit ideea să formeze o asociație europeană. Adevărul a fost puțin diferit, procesul a fost gradual, dar, la fel, a început pe colaborarea bilaterală dintre cei patru membri fondatori.

Viziunea ELSA Internațional și implicit și ELSA România este o lume mai dreaptă în care demnitatea umană și diversitatea culturală sunt respectate. În concret, contribuim la educația juridică nu doar a studenților, ci și a tinerilor juriști, încurajăm cooperarea reciprocă și promovăm responsabilitatea socială.

Căutăm să le oferim studenților o experiență pe care nu o primesc în facultate. Acest lucru se concretizează prin tot felul de proiecte, de la procese simulate la seminare, conferințe, practică – atât la nivel local, cât și în străinătate.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 15 – Monica-Alina Luncan: Contribuția ELSA România la educația juridică a studenților

Monica-Alina Luncan: Viziunea ELSA este o lume mai dreaptă în care demnitatea umană și diversitatea culturală sunt respectate was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter