Mușat & Asociații alături de fondul de investiții Penta Investments în cea mai mare tranzacție a anului 2017 din industria farmaceutică

11 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 209

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Casa de avocatură Mușat & Asociații a oferit consultanță fondului de investiții Penta Investments în procesul de achiziție a grupului farmaceutic A&D Pharma, de către lanțul internațional de farmacii Dr. Max.

Tranzacția, a cărei valoare nu a fost dezvăluită de părțile implicate, va fi finalizată după aprobarea Consiliului Concurenței.

Echipa Mușat & Asociații implicată în proiect a fost coordonată de domnul Gheorghe Mușat, Senior Partner, secondat de Răzvan Stoicescu, Partner și Adrian Danciu, Senior Associate. În ceea ce privește componenta de concurență și life sciences a tranzacției, echipa a fost coordonată de Paul Buta, Partner. Din echipă au făcut parte Dan Minoiu, Manuela Lupeanu și Răzvan Pele, Managing Associates în cadrul casei de avocatură Mușat & Asociații.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Josef Zíma, M&A Manager Dr. Max a declarat: „Tranzacția a beneficiat în mod real de calitatea serviciilor juridice oferite de Mușat & Asociații, iar echipa, din componența căreia îi menționăm pe Răzvan Stoicescu și Adrian Danciu, a dovedit rigurozitate, putere de muncă și gândire constructivă pe întreg parcursul procesului”.

„Suntem onorați că am fost alături de Penta Investments în această tranzacție care consolidează poziția grupului Dr.Max ca lider pe piața farmaceutică și îi mulțumumim clientului nostru pentru încrederea acordată”, a declarat domnul Gheorghe Mușat, Senior Partner în cadrul casei de avocatură Mușat & Asociații și coordonatorul tranzacției.

Grupul Farmaceutic Dr. Max operează, în prezent, peste 1300 de farmacii în Europa Centrală și de Est și este deținut de Penta Investments, un fond de investiții din Europa Centrală fondat în anul 1994. Pe lângă sectorul de sănătate, fondul desfășoară și activități de servicii financiare, producție, retail, dezvoltare imobiliară și mass-media.

Mușat & Asociații alături de fondul de investiții Penta Investments în cea mai mare tranzacție a anului 2017 din industria farmaceutică was last modified: ianuarie 11th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter