Mușat & Asociații oferă consultanţă Spectrum Brands Unit cu privire la vânzarea în valoare de 2 miliarde USD a business-ului cu echipamente de iluminat către compania Energizer

18 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 184

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mușat & Asociații face parte din echipa de consultanți care oferă asistență juridică Spectrum Brands Unit, o companie de bunuri de larg consum evaluată la 5 miliarde USD, în legătură cu vânzarea, în valoare de 2 miliarde USD a diviziei sale producătoarea de baterii și echipamente portabile de iluminat către compania Energizer Holding Inc., unul dintre cei mai mari producători de baterii primare și produse portabile de iluminat. Se preconizează că tranzacția va fi finalizată până la sfârșitul anului, în funcție de aprobarea autorității de reglementare.

Alături de Baker & McKenzie LLP, în calitate de consultant internațional, Mușat & Asociații asigură pentru client consultanță juridică la nivel local. Echipa este coordonată de Monia Dobrescu (Partener), fiind formată din avocați cu experiență într-o gamă diversificată de probleme juridice, printre care se numără Anca Vătășoiu (Managing Associate), Adrian Danciu (Senior Associate), Anca Simeria (Senior Associate) și Cristian Cepeși (Associate).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Spectrum Brands Unit este o companie americană de bunuri de larg consum care în 2017 a generat venituri în valoare de 866 milioane USD și profit înainte de deducerea dobânzilor, a impozitului și de includerea deprecierii și a amortizării (EBITDA) în valoare de 169 milioane USD. Această tranzacție va permite societății să se concentreze pe afacerile rămase – hardware, mentenanță auto și produse pentru animale de companie și grădinărit.

Energizer Holding Inc. este unul dintre cei mai importanți producători globali de baterii primare și produse portabile de iluminat. Prin intermediul acestei tranzacții, Energizer își va extinde activitatea internațională, consolidându-și poziția în EMEA și America Latină.

Mușat & Asociații oferă consultanță Spectrum Brands Unit cu privire la vânzarea în valoare de 2 miliarde USD a business-ului cu echipamente de iluminat către compania Energizer was last modified: ianuarie 18th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter