Neconstituţionalitatea eliminării contradictorialităţii în soluţionarea cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru

13 sept. 2016
Articol UJ Premium
4 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1268

Despre

  • Soluționarea cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbră fără citarea părților
  • Absenţa contradictorialităţii în cererea de reexaminare a taxei judiciare de timbru

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Neconstituționalitatea eliminării contradictorialității în soluționarea cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru was last modified: septembrie 12th, 2016 by Liviu Viorel

Recomandări

Despre autor:

Liviu Viorel

Liviu Viorel

Este avocat în Baroul Bucureşti, participant la numeroase conferinţe de specialitate şi seminarii atât în ţară, cât şi în străinătate, autor şi coautor al mai multor articole publicate în reviste de specialitate.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter