Niculae Bălan – noul Preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor din România

16 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 745

Niculae Bălan – noul Preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor din România

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 16 septembrie, Rin Grand Hotel din București a găzduit Congresul UNPIR de anul acesta, o ediție specială pentru Uniunea Națională a Practicienilor din Romania, astăzi având loc alegerile pentru funcția de Președinte UNPIR.

Începând cu ora 14.30, după un moment de reculegere ținut în memoria domnului Arin Octav Stănescu, fostul Președinte al Uniunii, invitații Congresului au luat cuvântul în fața membrilor prezidiului format din Stan Tîrnoveanu (Președintele Instanței Superioare de Disciplină), Viorica Munteanu (Vicepreședinte UNPIR), Niculae Bălan (Președinte interimar UNPIR), Florin Dragomir (Membru al Biroului executiv al CNC UNPIR) și Simona Maria Miloș (Președinte INPPI).

După introducerea buletinelor de vot în urne și după o scurtă pauză, Lucrările Congresului au continuat cu prezentarea și adoptarea Hotărârilor Congresului, cu prezentarea rezultatelor alegerilor pentru funcțiile de membru C.N.C, membru I.S.D și membru al Comisiei de cenzori, și s-a încheiat cu numirea noului Președinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență, domnul Niculae Bălan.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Niculae Bălan – noul Președinte al Uniunii Naționale a Practicienilor din România was last modified: septembrie 16th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter